Ferring Pharmaceuticals se bucură de o reputaţie solidă în cadrul comunităţii internaţionale de gastroenterologie, fiind în măsură să ofere soluții terapeutice eficace pentru tratamentul afecţiunilor tractului gastrointestinal.
Tulburările sistemului gastrointestinal sunt foarte frecvente. În țările vestice aceste probleme sunt un motiv frecvent de apelare la tratamente medicale. Aceste probleme sunt cauza a 20% din toate prezentările la medicii de familie.
Alimentele rafinate, aditivii alimentari, stilul de viaţă stresant, fumatul şi consumul excesiv de alcool sunt factori frecvenţi care contribuie la apariţia multor probleme gastrointestinale observate în țările dezvoltate, în timp ce în statele în curs de dezvoltare ale lumii cauza principală a multor tulburări gastrointestinale sunt infecţiile şi infestările cu paraziţi.
Ferring are un departament dedicat cercetării, care depune în permanenţă eforturi în sensul îmbunătăţirii tratamentului pe termen lung dedicat afectiunilor gastrointestinale cronice , care afecteaza viaţa pacienţilor. Programul nostru de cercetare a avut ca rezultat dezvoltarea multor produse eficace.
Aceste produse ajută la îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu afecţiuni gastroenterologice extenuante, cum sunt Boala Inflamatorie Intestinală, Colita Ulceroasă şi Boala Crohn. Produsul nostru vasoactiv este destinat pacienţilor cu Hemoragie Digestivă Superioară din varice esofagiene iar, în unele țări printre care și România, Sindromului Hepatorenal, boli care pun în pericol viaţa pacientului. Laxativul nostru, cu acţiune duală vine în ajutorul pacienţilor cărora trebuie să li se efectueze examinări gastrointestinale.
Despre gastroenterologie
Gastroenterologia studiază sistemul gastrointestinal (GI) sau digestiv, împreună cu problemele şi afecţiunile acestuia. Tractul gastrointestinal (GI) sau digestiv (cunoscut şi sub denumirea de tub digestiv) este principala componentă a sistemului digestiv şi constă într-un „tub” neregulat lung de opt până la nouă metri care porneste de la nivelul gurii, continuă apoi cu esofagul, stomacul, duodenul, intestinul subţire, intestinul gros, rectul, şi se termină cu anusul.