Icon despre urologie

Despre Urologie

Urologia este un domeniu de interes major pentru Ferring.

Suntem dedicaţi furnizării de soluții terapeutice care îmbunătăţesc calitatea vieţii pentru:

  • adulţi care suferă de nicturie;
  • copii care suferă de enurezis primar nocturn;
  • bărbaţi afectaţi de cancer de prostată;
  • bărbaţi afectaţi de simptomele scăderii nivelului de testosteron.


Despre urologie

Urologia studiază aparatul uro-genital, afecțiunile şi bolile asociate acestuia. Principala noastră preocupare în domeniul urologiei este nocturia (engl.) (nevoia de a se trezi de mai multe ori pe noapte pentru a urina) şi enurezisul primar nocturn (EPN), mai larg cunoscut sub denumirea de urinare involuntară în timpul nopţii. Ambele afecţiuni sunt de obicei cauzate de o producţie excesivă de urină în timpul nopţii, şi ambele pot avea un impact semnificativ asupra calităţii vieţii unei persoane.

Pe lângă acestea, a doua noastră preocupare principală este cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer la bărbaţi. Această boală poate să nu manifeste niciun fel de simptome în stadiile incipiente, şi este adesea identificat în timpul unui control de rutină. Opţiunile de tratament variază în funcţie de stadiul bolii la momentul diagnosticării. Evolutia cancerului de prostată depinde de nivelul de testosteron; prin urmare, multe tratamente au drept ţintă reducerea nivelului de testosteron din organism.

Ferring asigură de asemenea un tratament pentru simptomele cauzate de valorile scăzute ale testosteronului în organism. Nivelul testosteronului scade atunci când organismul nu reuşeşte să producă cantităţi suficiente de testosteron. Deşi cauzele pot fi anumite afecţiuni genetice sau alte afecșiuni medicale, producţia de testosteron poate scădea odată cu avansarea în vârstă. Sunt afectaţi 1 din 10 bărbaţi în vârstă de 50 de ani, până la mai mult de 1 din 4 bărbaţi între 70 şi 80 de ani. Scopul tratamentului este readucerea nivelului de testosteron între limitele normale şi ameliorarea simptomelor.

Dacă sunteţi un pacient sau o persoană care acordă îngrijiri unui pacient, şi doriţi mai multe informaţii, vă rugăm să daţi clic pe următoarele link-uri:

Vă rugăm să vizitați secţiunea cercetare şi dezvoltare ( C&D) pentru informaţii despre Portofoliul Ferring pentru urologie.

Înapoi